Selskabsmenu

Velkommen

Vi byder velkommen på Cafe Danmark og er glade for på de efterfølgende side at kunne præsentere jer for nogle forslag til menuer lavet af 1. klasses råvarer.

Vi råder over selskabs-/mødelokaler med plads til maksimum 45 personer, og vi leverer også
gerne til jeres adresse/festlokale.

Ved afholdelse af selskaber her er priserne inkl. borddækning, blomster og servering.

Ved levering ud af huset, afleveres rengjort emballage dagen efter.
Endelig og bindende tilmelding 2 døgn før arrangementets afholdelse.
Vi glæder os til at rådgive og betjene dem på bedste vis

Sanne & Færch

 

Brunch (min 15. pers.)

 

Marineret sild med karrysalat
Bakskuld med remoulade
Fanø laks med urtedressing
Scrambled æg med bacon
Brunchpølser
Lun leverpostej med champignon
Hønsesalat
3 slags ost
Frisk frugt
Pandekager med sirup
Forskellige slags frisk brød

 Kr. 199.

Forretter:
Alle forretter serveres med friskbagt brød
Klar suppe med boller, ris og flute
Tarteletter med høns i asparges                
Hønsesalat på ananas med bacon
Tunmousse med rejer og dressing            
70.-

Rejecocktail ”klassikeren”
Varmrøget laks fra egen ovn med salat og urtedressing
Røget Fanø laks med flødestuvet spinat
Røget Fanø skinke med melon
Lakseroulade med sprødsalat og sauce verde
Rejeroulade på salat
Røget ørredfilet med rejer
Rullet rødspætte med laksemousse
78.-

Fisketallerken med 3 slags fisk, pyntet med skaldyr og forskellige dressinger
Tappas tallerken, med skinke, chorizo, bruchetta, artiskok, oliven og pesto
Vadehavstallerken, med fileter bakskuld, Fanø skinke og Fanø Laks
95.-

Hovedretter:
Svinekam med rødkål, hvide og brunede kartofler
Fyldt svinekam med pom rissole, paprikasauce og grønt
Spinatfarseret kalkun med stegte kartofler, Dijonsauce og sæson grønt
Hamburgerryg med gemüse og aspargessauce
130.-

Kalvestegt stegt som vildt med ½ æble, Waldorff, surt og sødt
Kalvesteg med flødesauce og grønsager    
Gl. Daws oksesteg med perleløg og grøntsager (med hvidkål +10.-)
Okse spidsbryst, med sur/sød-peberrodssauce og grønt
Forloren and, svinemørbrad fyldt med svesker og æbler
139.-

Helstegt Oksefilet med bagte grøntsager, whiskysauce 
Helstegt kalvefilet med svampe, kraftig skysauce og pom rissolle
Lammekølle med abrikos og hvidløg, lammesky og petit kartofler
179.-

Helstegt oksemørbrad ”Rossini” med foie gras og trøffelsauce
Helstegt krondyr filet med portvinssauce og sæson grønt
189.-

 

Desserter:
Fromage efter eget valg
Fløderand med valgfri sauce
Æbletærte med vanille is og cremefraiche
62.-

Hjemmelavet islagkage med skovbær og mokka/chokolade
Daim isbombe på mandelbund
Hjemmelavet is roulade med fragilite 
Marengs med vanille creme og friske bær
Brownies med vanille is
72.-

Desserttallerken med is, kage og frugt
Gateau Marcel med solbær sorbet
Tiramisu
82.-

Natmad:
Suppe efter eget ønske
Pålægsplanke og lun leverpostej med frisk bagt brød
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Biksemad med spejlæg eller sauce bearnaise
Æggekage med bacon og purløg
Hotdog buffet
Croissanter med 3 slags fyld
Tarteletter med høns/asparges eller skinke med ærter/gulerødder 
75.-


Kaffe:

Kaffe/The
30.-

Hjemmebagte småkager 
15.-

Hjemmebagt kransekage
25.-

Sara Bernhardt
25.-

Diverse:
Velkomstdrink
30.-

Husets hvid- og rødvin
238.-

Øl og vand
25.-

Cognac og likør
35.-