Julemenu

Menu 1 – kr. 269.-

Marinerede islandske sild med karrysalat.
Christiansø pigens kryddersild med løg og kapers.
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade.
Tartelet med høns i asparges
Lun leverpostej med bacon & champignon.
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt
Ris a la mande med kirsebærsauce

Menu 2 – kr. 319.-

Marinerede islandske sild med karrysalat.
Christiansø pigens kryddersild med løg og kapers.
Kogte æg med håndpillede rejer og mayonaise.
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade.
Tartelet med høns i asparges 
Julemedister med hvidkål.
Lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt
Oste med kiks og druer.
Ris a la mande med kirsebærsovs.

Menu 3 – 399.-

Marinerede islandske sild med karrysalat
Christiansø pigens kryddersild med løg og kapers og kogte æg med rejer og mayonaise
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade.
Røget ål med lun røræg.
Mørbradbøf med champignon a la creme.
Julemedister med hvidkål
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Oste med kiks og druer.
Ris a la mande med kirsebærsovs.

Cafe Danmark’s Julefrokost